Motion Sensor Led Street Light

Motion Sensor Led Street Light
Produktdetaljer

Road Smart bevægelsesføler led street light:

Kontrolmetoderne på de eksisterende gårdspladsens gadelys er relativt omfattende, og der er næsten ingen biler og folk, der går rundt om parken midt om natten. Hvis belysningen er slukket, er den hverken menneskelig eller sikkerhedsfare, men den har været belysning til daggry, hvilket resulterer i et hele natten lysfænomen. Energiforbruget er svimlende. Ved at bruge den indbyggede LED-lyskryds intelligens teknologi, der er udviklet af vores virksomhed, vil vi indse følgende funktioner: 1. Anvendelsen af lysfølsom teknologi, der automatisk registrerer lyset i omgivende lys i henhold til sæsonændringer, tænder LED'en lyskilde, tænder lyset, slukker lyset, nøjagtigt på plads

2, gennem indstillingen af den indbyggede CPU nedtællingsfunktion for at sikre uafbrudt kontinuerlig belysning ved midnat indtil den sene aften, når mobiliteten af mennesker og køretøjer til at reducere, automatisk skifte til intelligent kontrolmodus for radar (mikrobølgeovn), begyndte uafbrudt , udstedt initiativ Mikrobølgescanningssignalet (med en dækningsradius på 8 meter) giver kontinuerlig og uafbrudt belysning, når sensorer og mennesker er til stede og bevæger sig inden for dækningsområdet. Køretøjet og folkene forsinker automatisk overgangen til en lavbelyset sikkerhedsbelysningstilstand efter afgang (normal effekt 30%).

motion sensor led street light

QQ截图20170113114316.png

Socreat Electronics er en af de bedste Kina Outdoor Led Lights producenter og leverandører, udstyret med god bevægelsesføler led street light projekt, velkommen til engros produkter fra vores fabrik.
Hot Tags: bevægelsesføler ledet street light, Kina, producenter, leverandører, fabrik, projekt
Undersøgelse

Du kan også lide