Økonomisk og social fordel Analyse af Solar LED Street Light

Nu sol LED gadebelysning er i hastig vækst i det store belysning marked. Så hvad er fordelene ved LED sol gadebelysning i forhold til natrium gadelys:

For det første, sol gade ledede lys bruge solenergi til at omdanne dem til elektricitet.

Derfor kan LED street sollys reducere kuldioxidemissioner fra elproduktion.

For det andet er opførelsen af natriumlampe gadelys er vanskeligt, og skyttegrave skal graves for at sætte kabler. Mængden af arbejde er stor og en betydelig mængde af kabler er nødvendige, mens sol gadebelysning kan installeres af poler, hvilket sparer en masse byggeri og kabel omkostninger.

For det tredje skal du spare på elomkostningerne. Energien i sol LED gadebelysning kommer fra uudtømmeligt sollys, som er naturligt fri energi. Engangsinvesteringer kan drage fordel for livet.

For det fjerde skal du spare vedligeholdelsesomkostninger. Levetiden for højtryksnatriumlamper er generelt kun 2000-6000 timer, mens levetiden for sol LED gadelampe kan nå mere end 50.000 timer. Nu har livet af high-end sol gade førte lampe nået 100.000 timer. Kun regelmæssig vedligeholdelse af controlleren og batteriet er påkrævet, hvilket i høj grad sparer arbejdskraft og udgifter til vedligeholdelse og reparation.