Firmaprofil

Socreat Electronics Technology Limited er en high-tech joint venture virksomhed fra Hongkong og fastlandet, med speciale i R & D, produktion og salg af intelligente LED lightings. Baseret på "Kommer fra naturen, skabe vores fremtid" undfangelse, er vi fokus på R & D, produktion og salg af høj kvalitet alt i én sol haven lys, alt i én sol lys, transportable sol gadebelysning system.

Socreat har en professionel R & D team som komponerer af erfarne LED driver ingeniører og lysdesignere. Vi har en solid teknisk styrke og rige erfaring i produktdesign, og vi samarbejder med professorer og eksperter fra Xi'an Jiaotong Universitet og Xi'an Universitet for videnskab og teknologi til at give kunderne de bedste produkter.

Vejen Smart er et nyt mærke af Socreat virksomhed, brand management system i fastlandet officielt danner i 2016. Vi er sikre på dette nye brand bliver super stjerne i hele verden, fører udviklingen af sol gade lys marked. Som en leder, vi insisterer på en retning "ekspert i intelligent belysning, lys op i verden", holde R & D i intelligent belysning produkter og forbedre kvaliteten af lyset. Vi skaber en mere komfortabel, mere energieffektive, højere kvalitet levende miljø af visdom.

Kvalitetssikring

Vores selskab ejer avancerede test udstyr og professionel og kvalificeret ingeniør, der strengt kontrollere hele processen, herunder materiale indkøb, fremstilling af proceduren og færdige produkter. Alle pålidelighed test er i nøje overensstemmelse med militære produkter. Vores produkter er helt i overensstemmelse med efterspørgslen af internationale standarder, som UL, CE, FCC, RoHS og så videre.

Fabrikken Tour

Vores fabrik ligger i Gushu, Bao'An district i Shenzhen, der er electronics manufacturing center i Kina.

Gushu er kun 2 metrostationer fra Shenzhen lufthavn, det er bekvemt for dine besøgende.

Så hvis du er interesseret i LED, så tøv ikke med at besøge os, hjerteligt velkommen!

Virksomhedens Vision:

Som førende indenfor intelligent belysning.

Enterprise retning:

Ekspert i intelligent belysning, lys op i verden.

Enterprise undfangelse:

Kommer fra naturen, skabe vores fremtid.

Enterprise Value:

Tilbyde kunder, ansatte, aktionærer og virksomhed

partnere en platform hvor kan oprette og opnå drømme;

respektere og fremme alles evner og kreativitet.